Beställ
broschyr
×

Referenser

Skandinaviska Shakerkök – Omdöme kundutlåtanden

Referenser

Sagt om Skandinaviska Shakerkök

“Bevarad gammal charm”

“Vi har äntligen fått den sociala plats för familj och vänner i vårt hus som vi saknade. Samtidigt har husets gamla charm bevarats genom detta gedigna träkök. Förhoppningsvis får köket vara kvar i flera generationer.”

– Natalie, Floda @huslyftet

“Självklart val”

”Med två små barn i hemmet kändes ett kök i massivt trä som det rätta valet. Vi kommer få njuta av vårt fantastiska kök under många år och kan lättare laga eventuella skador. Att köket dessutom är otroligt vackert gjorde valet ännu enklare”

– Sofie, Kvarnby @sofiejohansson

“Shakerstilen passar bra här i vårt 20-talshus”

“Det bästa med vårt är kök är ljusinsläppet, den centrala köksön, och att vi har diskhon vid fönstret. Det är härligt när man står där och diskar! […] Köket är inte jättestort men vi ryms absolut tio personer runtomkring köksön!” 
/Liselotte och Johan, Göteborg.

Klicka på bilden för att läsa mer om köket.

“Vi jättenöjda med planeringen av köket”

“Vi är rätt vana att handla över nätet så för oss kändes det aldrig som ett hinder att vi inte hade sett köket i verklighet innan vi beställde. Skandinaviska Shakerkök hjälpte oss med ändringarna och idag är vi jättenöjda med planeringen av köket.”
/Molly och Petter, Stockholm.

Klicka på bilden för att läsa mer om köket på Swedenborgsgatan.

“DE UPPFYLLDE ALLA VÅRA ÖNSKEMÅL OM HÅLLBARHET OCH UTSEENDE.”

“Det nya köket var tvunget att stämma in med det hållbara tänket här i ekobyn. Och det måste passa in stilmässigt. När vi stötte på Skandinaviska Shakerkök i en inredningstidning kände vi att det passade perfekt. De uppfyllde alla våra önskemål om hållbarhet och utseende.” 
/Johanna och Mattias, Stockholm.

Klicka på bilden för att läsa mer om köket i Ekobyn.

“Det smittar av sig till hela lägenheten”

“Det bästa med köket är att det faktiskt luktar trä. Man öppnar en lucka och möts av kvistfri, massiv furu och det luktar gott! Man vill ju ha ett kök som man vill vara i, så att man vill gå hem och laga mat. Det blir så mycket lättare. Vi bjuder till och med folk hem på lunch. Det känns så roligt att ta hit folk och visa hur fint det har blivit!”.

/Sofia och Nils, Malmö.

Klicka på bilden för att se fler bilder på köket samt se filmen nedan.

"Det smittar av sig till hela lägenheten"

Se filmen om Sofia och Nils som letade efter ett nytt kök till sin lägenhet. Bilder på deras kök kan du se här: St:Knut