Beställ
broschyr
×

Om oss

OM OSS / Skandinaviska ShakerkÖK

OM KÄRLEKEN TILL RIKTIGT HANTVERK

Skandinaviska Shakerkök drivs av Johan Daun och Gina Mannberg i Malmö. Våra kök är designade och konstruerade av Rikard Jakobsson, som byggt handbyggda träkök sedan början av 2000-talet. Vi älskar riktigt hantverk, massiva träkök som är tillverkade att hålla i generationer. Vi hoppas att du också gör det!
JOHAN är företagets VD, och har ett förflutet som marknadschef i läkemedelsbranschen, och har på sin fritid också byggt och renoverat ett antal hus och hem.
GINA är fotograf och en expert på visuell kommunikation. Hon har ett förflutet som webbdesigner och fotograferar majoriteten av allt vårt bildmaterial till hemsida, broschyr och våra sociala medier.

GOD ERFARENHET AV ATT JOBBA MED MASSIVT TRÄ

Vi gillar doften av trä, och allt det symboliserar. Och vi har tröttnat på spånskivor och laminat, och andra kortsiktiga lösningar.
Med Skandinaviska Shakerkök tänker vi långsiktigt och hållbart. Vi bygger högkvalitativa kök, av massivt trä, för hand. Det är kök som håller och som bara blir vackrare med åren. Våra snickare har god erfarenhet av att jobba med massivt trä, en erfarenhet som tyvärr verkar bli mer och mer unik då de flesta köksleverantörerna säljer kök tillverkade av material som endast ser ut som riktigt trä men ofta består av spånskivor.

BESÖK OSS

Besök Skandinaviska Shakerkök

Innan ditt besök: Gör ett första utkast av ditt kök i vår köksplanerare så att vi har något att titta på när du kommer till något av våra showroom. Vi vill att alla som besöker oss i Malmö först har gjort detta moment i vår köksplanerare.

Maila till boka@skandinaviskashakerkok.se med ett förslag på datum och tid mån-fre med start 9:00-15:00

Besök någon av våra återförsäljare:

Kontakta respektive återförsäljare för att boka ditt besök.

Strängnäs:  hansforsman.se/kok   kok@hansforsman.se

Oslo: Kommande

KONTAKTA OSS

Johan Daun Skandinaviska Shakerkök

JOHAN

johan@skandinaviskashakerkok.se

Telefon: 070 – 692 23 89​

Gina Mannberg Skandinaviska Shakerkök

GINA

gina@skandinaviskashakerkok.se

Telefon: 070 – 299 34 17

- Behöver ni pressbilder?

Maila GINA@SKANDINAVISKASHAKERKOK.SE, så skickar vi de format ni önskar, för webb eller tryck.