Beställ
broschyr
×

Våra kök

VÅRA KÖK

shakerkök, 1920-talskök och samtida kök

Får det lov att vara ett träkök? 

Köket är hemmets viktigaste rum. Det är där du landar efter en lång arbetsdag. Det är i köket du lagar mat tillsammans med familj och vänner. Här tillbringar du många timmar. Att planera ett kök kräver omtanke. Kvalitet är A och O. Vi tror på att riktigt trä och god köksdesign är en förutsättning för att ditt kök ska kännas harmoniskt och hålla länge. Ett modernt träkök uppfyller dessa krav.

Marta_Vargas_Skandinaviska_Shakerkok_3

Luckor och lådfronter i våra shakerkök är infällda – de ligger i liv med stommen. Det blir därför en distans mellan luckorna, vilket bidrar till ett stramt och vackert intryck.
Våra shakerkök, liksom shakerstilen i allmänhet, saknar onödiga sirligheter och krusiduller. Det är stilrent och avskalat. Köksluckor, fronter och skåpssidor är handmålade med linoljefärg, vilket bekräftar det fina hantverk som ligger bakom köket.

Vi bygger alltid kök för hand av massivt trä och handmålar våra köksluckor och fronter med linoljefärg. Inga spånskivor eller mdf någonstans. Det gäller även våra vackra 1920-talskök. Förutom rundade profiler vid speglarna så är skåpstommarna smäckrare och det finns vackra speglar på täcksidorna. Välj till vitrin i något av väggskåpen för att få till pricken över i.

Vi presenterar vår senaste tillskott: vårt moderna samtida kök, tillverkat helt för hand i massivt premiumträ. Designat med både funktionalitet och stil i åtanke, är detta kök med sina sömlöst eleganta och rena linjer tillsammans med värmen och skönheten i ek, en oslagbar kombination. Varje modul är noggrant tillverkad av våra skickliga hantverkare, vilket säkerställer att varje detalj är perfekt utformad.