fbpx
Beställ
broschyr
×

Så går det till

ATT BESTÄLLA KÖK

– Så går det till

Att köpa kök är ofta en lång process. Det är mycket att tänka igenom, och många detaljer som kräver omtanke.

Nedan följer en kort beskrivning av hur en köksbeställning kan gå till, från idé till färdigt kök.

1. MÄTA & RITA

Börja med att mäta upp rummet där du vill att ditt kök ska monteras. Mät även fönster och dörrar samt deras placering. Om du är osäker - använd en lasermätare eller ta hjälp av en hantverkare. Rita sedan upp ditt kök med hjälp av vårt ritprogram här på vår hemsida.

2. Vad kostar det?

Med hjälp av ritprogrammet tas en första ritning fram. Du får nu ett ungefärligt pris på vad ditt nya kök kommer kosta. (Ett normalstort kök kostar vanligtvis omkring 150 000 kr, exkl. bänkskivor och vitvaror.)

3. Förfina detaljer

Tillsammans förbättrar vi din köksritning. Vi går tillsammans igenom detaljerna och dubbelkollar så att allt blir rätt. Vi stämmer av via mail, telefon, eller ett fysiskt möte i vårt showroom i Malmö. När allt är färdigt får du en slutgiltig offert.

4. Snickeriet gör sitt

Ditt kök tillverkas nu på snickeriet i Litauen. Trämaterialet förfinas – sågas, limmas och hyvlas – för att sedan byggas ihop. Sedan handmålas allt med linoljefärg. Efter 8-12 veckor är ditt kök klart för leverans. Vi bjuder på frakten inom Sverige för alla beställningar över 70 000 kr.

5. Montering

Köket monteras, antingen av dig själv, eller av skickliga hantverkare (köksskåpen levereras ihopsatta, med luckor och lådor på plats). Vi tillhandahåller två informationsfilmer och en skriftlig monteringsanvisning. Vi finns även tillgängliga för frågor och råd.

6. Garanti

Färdigt! Du kan nu njuta av ditt kök och uppleva hur det med tiden åldras på ett vackert sätt. Du kan tryggt lämna det i arv till kommande generationer. Vi lämnar 5 års full garanti på hela köket, om något oförutsett skulle hända.

En film som förklarar beställningsprocessen

- Inspiration? Kolla här:

Redo för steg 1? Här kommer du till vårt ritprogram:

arrow-up